Луцькі баскетболісти Вищої ліги розпочали відкриті літні тренування для дітей

08 Серпня 2020, 17:33
948

Баскетболісти команди Вищої ліги Старий Луцьк-Університет розпочали серію відкритих тренувань для юних шанувальників гри.

Про це інформує БК Старий Луцьк - Університет.

Заняття відбуваються по понеділках, середах, п’ятницях та суботах на нещодавно відкритому новому майданчику, початок 8:30.

У тренуваннях можуть брати участь усі бажаючі.

Читайте: Новий спортмайданчик на Глушцю прийняв фінал дворового чемпіонату з волейболу

Уже на перших тренуваннях професіонали передавали власні досвід та знання не лише юним баскетболістам, а й тим, хто вперше прийшов на майданчик.

Серед перших тренерів були Володимир Журжій, Дмитро Чайковський, Едуард Федчук, Володимир Шевчук, Ілля Бедлінський.

Що таке «перемога»?Неважливо скільки очок ти набереш до кінця гри, якщо не отримаєш від неї задоволення.

«Цей меседж засвоювали молоді шанувальники баскетболу з міста Луцька. З 8:30 ранку на мультифункціональному майданчику гравці та тренери нашого клубу провели тренування для дітей. Варто зазначити, що окрім хлопців, які системно займаються баскетболом, були й ті, хто вперше спробував свої сили в цьому виді спорту. На думку гравців та тренерів, такий формат занять є оптимальним для дітей в літній період, оскільки тренування відбуваються на свіжому повітрі. А ще – батьки мають можливість спостерігати за своїми дітьми. Це допомагає молодим спортсменам краще розуміти гру і, безумовно, мотивує хлопців», – йдеться у дописі БК Старий Луцьк.






 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024