Юні плавці з Вараша перемогли у змаганнях в Болгарії

08 Серпня 2020, 08:40
1618

Юні спортсмени комплексної дитячо-юнацької спортивної школи управління соціальних об’єктів Рівненської АЕС стали призерами турніру з плавання «Danimar SwimmingCup» в місті Албені (Болгарія).

У змаганнях, що проходили з 27 липня по 4 серпня у плавальному басейні комплексу «Добруджа», взяли участь збірна команда «Варна» (Болгарія), молоді спортсмени п’яти областей України, зокрема команда комплексної дитячо-юнацької спортивної школи. Про це повідомляють на сайті Рівненської АЕС.

Від КДЮСШ РАЕС учасниками змагань стали 34 юних плавці, які змагались у різних стилях та дистанціях. За підсумками запливів четверо з них завоювали два перших, одне друге та три третіх місця.

Ольга Фокіна здобула одне золото та одне срібло на дистанціях 50 метрів батерфляєм і вільним стилем.

Вероніка Щавінська виборола бронзу на 50-метрівці кролем на спині.

Євген Боровик посів третю сходинку на дистанції 50 метрів на спині.

Микола Киричик став першим на 200-метрівці у комплексному плаванні та третім на дистанції 50 м у стилі «дельфін».

За словами тренера-викладача Назара Усаченка, змагання пройшли на високому професійному рівні. Для молодих учасників такого роду турнір – вдосконалення їх техніки плавання, досвід участі в міжнародних змаганнях і, звичайно, можливість налагодити дружні стосунки.

«Наші юні спортсмени продемонстрували хороші результати. Діти не тільки активно змагалися, але і відпочивали на прекрасному узбережжі Чорного моря. Красиві пляжі, пам’ятні місця, чудова погода та релаксуючі звуки моря допомогли молоді набратися сил перед новими спортивними досягненнями», — зауважив Назар Усаченко.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024