Каноїстка з Млинова здобула 5 медалей на Чемпіонаті України

05 Серпня 2020, 08:33
каноїстка Олена Циганкова 1576
каноїстка Олена Циганкова

Нещодавно в Дніпрі відбувся чемпіонат України пам’яті В’ячеслава Сорокіна з веслування на байдарках та каное і увінчався він чималими здобутками для нашої землячки, млинівчанка Олена Циганкова отримала низку нагород.

Про це пише інформаційний портал Млинова на сторінці у фейсбук.

Карантин вніс чимало корективів у самі змагання різного рівня, але ми тренувалися у звичному режимі. З тренером Юрієм Чебаном вирішили спробувати сили в чемпіонаті України пам’яті В’ячеслава Сорокіна, який проходив з 30 липня по 2 серпня.

«Цей чемпіонат – це відбір на чемпіонат Європи. У загальному я отримала 5 медалей. А саме: на дистанціях 500 м та 200 м в одиночці ІІІ місце, а також у двійці з напарницею Юліаною Путніною на дистанції 1000 м ІІ місце, на дистанції 200 м ІІІ місце. І місце ми отримали в новому виді двійка-мікс (веслують хлопець та дівчина) з напарником Олегом Боровиком на дистанції 500 м. З планів на найближче майбутнє – сьогодні розпочинається молодіжний чемпіонат України, в якому я також візьму участь. Звісно, я докладу зусилля, щоб продемонструвати не гірший результат», – розповіла Олена Циганкова.

Юна млинівчанка продемонструвала гарний результат і ми бажаємо їй великих звершень і здійснення задумів.

Читайте також: Веслувальниця з Рівненщини – срібна призерка Чемпіонату України, волинянка має «бронзу».

Результати виступів на Чемпіонаті України:




 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024