«Верес» цікавиться 31-річним екс-півзахисником «Олімпіка»

03 Серпня 2020, 14:15
Ймовірний новачок «Вереса» Ігор Семенина 1121 Джерело: Суспільне
Ймовірний новачок «Вереса» Ігор Семенина

Рівненський «Верес» цікавиться послугами Ігоря Семенини. 31-річний вихованець тернопільського футболу потрапив в поле зору скаутів рівнян під час літньої підготовки до стикових матчів за право підвищитися у класі.

Про інтерес «Вереса» до центрального півзахисника повідомила «СпортАрена».

Семенина з березня 2010 року дотепер встиг пограти у багатьох командах — від кримського «Фенікса-Іллічовця» до херсонського «Кристалу», з якого пішов в липні.

Семенина виступав також за охтирський «Нафтовик-Укрнафта», «Львів», «Ниву» з Тернополя, «Кобру», бурштинський «Енергетик» і «Миколаїв». У 2013 році він став гравцем донецького «Олімпіка», з яким підвищився у класі та дебютував у Прем'єр-лізі.

Семенина наразі вільний агент. У «Кристалі» він грав останні півроку, але через дострокове завершення сезону у Другій лізі України так і не дебютував за команду з Херсона в офіційних матчах.

Оглядач «СпортАрени» Артур Валерко писав, що цей футболіст має «світлу голову, непоганий пас, сильний удар з далекої відстані, нерідко — по хитромудрій траєкторії».

Наприкінці серпня «Верес» зіграє стикові матчі із «Черкащиною».

3 серпня рівняни проведуть спаринг із тернопільською «Нивою» на виїзді. У клубі повідомляли, що трансляції матчу не буде.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024