«Левиця» з Рівненщини розповіла, як карантин вплинув на її спортивну форму

30 Липня 2020, 11:39
1270

Боксерка Тетяна Петрович родом із Рівненщини. Прийшовши у бокс 17-річною, спортсменка у 22 роки стати бронзовою медалісткою чемпіонату Європи.

Тетяна Петрович виступає за «Українських левиць». За цю команду боксерка провела три поєдинки, не програвши в жодному з них – нічия та дві перемоги. Після тривалого карантину спортсменка тріумфувала на Вечорі боксу 1 липня, здолавши Наталію Мелешко. Зі «Спортареною» «левиця» з Рівненщини поділилася міркуваннями про вимушену перерву для спортсменів і виступи без глядачів.

Тетяна Петрович каже, що виступати без глядачів незвично і складно.

«Особливо було не по собі, коли  мені або комусь з інших дівчат вдавалося якось справді круто влучити, або красиво ухилитися – зазвичай в цей час ми чуємо від глядачів гучні видихи або оплески», – каже боксерка.

Водночас «левиця» радіє, бо нарешті змогла повернутися у ринг, адже досі спортсменка мала тільки обмеженні тренування.

Читайте також: Перша поразка мотивувала займатися, – Тетяна Петрович, «Українська левиця» родом із Рівненщини

Тетяна Петрович під час Вечора боксу
Тетяна Петрович під час Вечора боксу

 

«Мені, як не дивно, карантин пішов на користь. Я дуже багато бігала, збалансувала за цей час своє харчування. Це для мене було ніби відпочинком. Працювала і самостійно, і з тренером в парку. Як на мене, то я навіть покращила свою форму», – розповідає Тетяна Петрович про коронавірусну паузу.

Наступні бої, зокрема Вечір боксу, за участю Тетяни Петрович, глядачі, імовірно, зможуть побачити вже восени.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024