ФК «Боровне» переможець відкритого чемпіонату Гуто-Боровенської ОТГ з міні-футболу

30 Липня 2020, 13:20
Фото ілюстративне 966
Фото ілюстративне

Підбили підсумки відкритого чемпіонату Гуто-Боровенської ОТГ з мініфутболу 2020, переможцем стала команда ФК «Боровне».

Про це інформує сайт Гуто-Боровенської ОТГ.

Зокрема на завершальному етапі, команди розташувались так:

  • 6 місце  ФК «Верхи»

Команда не змогла повторити минулорічний результат (4-е місце), в ході чемпіонату в декількох матчах нав'язували досить серйозну боротьбу своїм суперникам, проте в більшості все ж провалили свої матчі! Кращим гравцем команди став Андрій Семенюк.

  • 5 місце – ФК «Полиці»

Команда дебютант чемпіонату вперше брала участь в офіційних матчах з міні-футболу і залишила неоднозначне враження від своїх виступів, молодь за підтримки досвідчених Ігоря Савчука, Віталія Шеремети і Юрія Варчука моментами демонстрували доволі збалансовану гру, однак брак досвіду подібних матчів став головною причиною того, що команда змогла зайняти лише 5-е місце. Кращим гравцем команди визнали Віталія Шеремети.

  • 4 місце – ФК «Великий Обзир»

В цьому році ця досвідчена команда нарешті змогла продемонструвати все на що здібна і лише прикра невдача в останнього туру з командою Гути-Боровенської (поразка 2:4, хоча після першого тайму рахунок був 2:0) не дозволила піднятися на п'єдестал.Кращим гравцем команди визнали Ігоря Нахилюка.

  • 3 місце – ФК «Гута-Боровенська»

Бронзові медалі чемпіонату здобувають футболісти села Гута-Боровенська, які вони вирвали в драматичному матчі останнього туру.Головною проблемою для команди була постійна вимушена ротація в ході всього чемпіонату, що і не дозволило нав'язати боротьбу своїм головним суперникам.Кращим гравцем команди визнали Костянтина Кузьмича.

  • 2 місце – ФК «Піщане»

Команда повторила свій минулорічний срібний успіх, хоча все ж була налаштована кинути виклик своїм головним суперникам з села Боровне в боротьбі за чемпіонство, проте дві мінімальні поразки в очних зустрічах вирішили долю головного трофею чемпіонату не на їх користь.Кращим гравцем команди визнали Владислава Шептура.

1 місце – ФК «Боровне»

Команда села Боровне вдруге поспіль стає чемпіоном Відкритого чемпіонату Гуто-Боровенської ОТГ з мініфутболу. Кращим гравцем команди визнали Костянтина Федіка.



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024