«Верес» чинив опір: «Шахтар» обіграв рівнян перед Лігою Європи

29 Липня 2020, 12:43
1765

Рівненський «Верес» у межах підготовки до матчів плей-офф провів спаринг із основою «Шахтаря».

Матч відбувся в середу, 29 липня, на тренувальній базі у Святошино. Гірники створили перший момент уже на 4 хв. – Матвієнко з флангу ввірвався в штрафний «Вереса», але підіграв собі рукою. А вже за три хвилини після флангової подачі Жуніор Мораєс пробивав із близька, але захисники встигли заблокувати удар.

Перевага у володінні м’ячем у «Шахтаря». На 14 хв. «червоно-чорні» зуміли розігнати контратаку, Кучеров пробив по воротах – не точно. «Гірники» відповіли небезпечною атакою – Тайсон пробив зі штрафного, рикошет – Богдан Когут зумів зафіксувати м'яч у руках тільки з другого разу.

«Верес» огризнувся атакою, яка змусила всіх «гірників» сісти в захист. Ще одна комбінація рівненського клубу завершилася неточним дальнім ударом.

Після перерви на водопій значну частину гри на себе взяв Марлос, який на 32 хв. обіграв захисника і голкіпера, але влучив у штангу. На 40 хв. Сергій Кривцов сфолив перед штрафним, але рівняни не вдало розіграли стандарт. Під кінець тайму Соломко прорвався в штрафний «гірників», але йому завадив Кривцов. 0:0.


 

Юрій Вірт у перерві не зробив жодної заміни, а в «гірників» замість Тайсона вийшов Євген Коноплянка, який за кілька хвилин небезпечно, хоч і не точно, пробив по воротах Когута. На 58 хв. «Верес» пішов у контратаку, «Шахтар» змушений відійти в захист.

На 60 хв. Коноплянка відправив м’яч у сітку – арбітр не зафіксував узяття воріт через порушення.

Луїш Каштру провів низку замін, що принесло результат. На 67 хв. Сергій Болбат пройшов флангом і віддав пас на Соломона, Манор не зміг пробити з вигідної позиції, але м'яч потрапив до Тете, який обвідним ударом переправив круглого в сітку – 1:0.

Найближчу десятихвилинку «Верес» провів у захисті. На 80 хв. Опанасенко пробив штрафного, Андрій П’ятов дістає м'яч у самому куті.

Удар Тараса Степаненка на 86 хв. по воротах «Вереса» дістався голкіперові. А вже наступної миті Манор Соломон сильно пробив із 22 метрів точно в дальній кут – 2:0.

89 хв. Шестаков, який відзначився в грі проти молодіжки «Динамо», не встиг на пас із глибини, а останню атаку «гірників» перед штрафним «Вереса» заблокували захисники.

Донецький «Шахтар» здобуває шосту перемогу над народним клубом із Рівного.

 

Читайте також:

У плей-офф «Верес» зіграє з останньою командою Першої ліги

Фото з телеграм-каналу НК «Верес»

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024