«Волинь» розгромно програла на виїзді «Агробізнесу» і «вилетіла» з трійки лідерів

25 Липня 2020, 09:22
Фото ілюстративне 1521
Фото ілюстративне

Луцька «Волинь», пропустивши два голи у першому таймі, поступилася «Агробізнесу», не показавши нічого в атаці. В другому таймі волочисьці забили ще раз. Відтак, «хрестоносці» поступилися з розгромним рахунком (3:0) та опустилися на п'яте місце.

Про це інформує сайт Фк Волинь.

Через дискваліфікацію стадіону «Юність» у Волочиську матч «Агробізнеса» та «Волині» відбувся у Винниках Львівської області, куди підтримати команди приїхали наші фани.

Утім, і їх, і «Хрестоносців», що були на полі, очікував шоковий початок гри. Уже на 3-й хвилині матчу подача з правого флангу від Романа Гагуна у нашому штрафному майданчику знайшла голову Сергія Семенюка, який відкрив рахунок у протистоянні – 1:0.

Волиняни за декілька хвилин могли зрівнювати рахунок, однак після потужного пострілу Сіаваша Хагназарі м’яч пройшов повз дальню стійку воріт господарів. А от «Агробізнес» в середині тайму відзначився вдруге – більярдно точну «гармату» з-за меж карної зони розрядив Микола Когут – 2:0.

Господарі реалізували два моменти із двох, а от у нашої команди в атаці не клеїлось – хитри розіграш кутового і удар Амбросія Чачуа прийняли захисники, Іван Цюпа, замикаючи дальню стійку, пробив головою повз ворота, як і Денис Кожанов своїм дальнім ударом.

А от Андрій Кухарук після хорошої комбінації «Агробізнеса» міг робити рахунок ще більшим, однак з вигідної позиції пробив вище нашої рамки. «Волинь» після цього моменту могла розраховувати на пенальті: Ростислав Волошинович прокинув м’яч поміж ніг захиснику, а потім зустрів на шляху до воріт одну із них – на жаль для нас, свисток Андрія Коваленка промовчав…

Після перерви на поле вийшли свіжі Олександр Мартинюк та Валерій Сад, а «Волинь» могла скористатися стартовою активністю, однак Артур Рябов пробив у захисника з лінії штрафного, а Мартинюк лише трохи не влучив у нижній кут воріт Олега Мозіля.

Час ішов, а господарі поля дуже дисципліновано оборонялися, не даючи майже ніяких шансів нашим футболістам для того, аби довести атаки до завершальних ударів. Натомість, під кінець матчу ми знову пропустили – точний постріл у дальній кут воріт «Волині» вдався Руслану Черненку – 3:0.

На щастя для нашої команди, господарі не використали ще декілька шансів для більшого рахунку – Іван Когут пробив майже у хрестовину луцьких воріт, а після дальнього пострілу Дмитра Юхимовича волинян врятував Сергій Літовченко.

У самих «Хрестоносців» було чимало перспективних атак та активності, однак цього вечора усе виходило на полі тільки в однієї команди, тож до фінального свистка рахунок так і не змінився.

Поразки бувають у кожної команди, однак боротьба «Волині» за призові місця Першої ліги продовжується. Наступний матч наша команда проведе 29 липня, коли прийме у Луцьку запорізький «Металург». 


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024