Центральний матч 26 туру: анонс «Агробізнес» – «Волинь»

23 Липня 2020, 10:49
2119 Джерело: Колаж Галини Максимчук

Центральним матчем 26 туру Чемпіонату України серед команд Першої ліги буде зустріч луцької «Волині», яка нині на третій сходинці турнірної таблиці, і четвертого «Агробізнесу.

Гра відбудеться 24 липня у Винниках на стадіоні ім. Богдана Маркевича, початок – о 18:00 годині. Про це повідомляє офіційний сайт «Волині».

Історія протистоянь обох команд розпочалася у попередньому сезоні. Тоді на початку чемпіонату завдяки голам Сіаваша Хагназарі та Дениса Кожанова «Волинь» святкувала виїзну перемогу (2:0). А от у Луцьку, завершуючи офіційно футбольний 2018-й рік, команди розійшлися миром – 0:0. У першому колі нинішньої першості «Агробізнес» приїздив до Луцька в ранзі лідера таблиці, і вів у рахунку завдяки голу Ігоря Курила. Утім, в другому таймі поєдинку в кількісній меншості після вилучення, «Хрестоносці» зусиллями тих-таки Кожанова та Сіаваша організували «камбек» (2:1).

Зате досвід нещодавніх перемог над луцькою командою має головний тренер команди із Волочиська Олександр Чижевський. Минулого літа саме він очолював львівські «Карпати» та не пустив у раунді плей-офф «Хрестоносців» до УПЛ. А ще у складі «Агробізнеса» відчутний «десант» із екс-футболістів «Волині» - до голкіпера Олександра Воробея приєдналися Дмитро Козьбан та Сергій Петров.

Важливо знати, що «Агробізнес» гратиме без дискваліфікованого Богдана Семенця, а лучанам не зможуть допомогти дискваліфіковані Віталій Неділько та Денис Норенков, уже давно травмовані Валерій Болденков та Ігор Карпенко.

Нагадаємо, що матч «Агробізнес» – «Волинь» проведуть на нейтральному стадіоні. Водночас за сприятливої епідситуації найближчим часом на стадіони можуть повернутися вболівальники.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024