На Волині краяни розіграли кубок із пляжного волейболу. ФОТО

22 Липня 2020, 12:33
Кубок Згоран 1259
Кубок Згоран

На березі Великого Згоранського озера відбувся Кубок Згоран з пляжного волейболу.

19 липня спортивна подія зібрала волейболістів з усіх куточків нашого району: чотирнадцять чоловічих і дванадцять дівчачих команд з’ясовували, хто ж з них вартий нагород. Про це пише Наше життя.

В обох категоріях змагання проводилися за змішаною олімпійською системою, коли після другої поразки учасник вибував із турніру.

Упродовж дня на трьох волейбольних майданчиках тривала запекла і безкомпромісна боротьба. Першими з турнірними завданнями впоралися чоловічі команди. У півфіналі шацький волейбольний дует у складі Миколи Зінчука та Івана Білопольця переміг любомльчан Ігоря Сущика та Ярослава Стуса 2:0, а згоранці Віталій Савош та Костянтин Хантіль у нелегкій боротьбі з рахунком 2:1 виграли у Володимира Євтухова та Назара Кварцяного із Хворостова.

У грі за третю сходинку Любомль переміг Хворостів 2:0, а у вирішальному поєдинку згоранські спортсмени виграли у шачан з таким же рахунком.

Повністю згоранським виявився п’єдестал пошани у змаганнях серед дівчат. Третє місце посіли Яна Купира і Мар’яна Оксентюк. Доволі цікавим виявився фінальний поєдинок, де зійшлися Марія Вігура та Олександра Хантіль, які неодноразово ставали переможницями і призерками «Кубка Згоран», та юні Софія Луць і Софія Костюк.

Хоч молодість виявилася непоступливою, та все ж гору взяв досвід: дует Вігура  Хантіль поклав до особистої скарбнички нагород ще один комплект золотих медалей.

Цікаво, що того дня в одному згоранському помешканні виявилося два чемпіони: Олександра Хантіль та її брат Костянтин.

Переможці і призери були нагороджені медалями, грамотами і кубками від організаторів: Згоранської сільради та місцевої спортшколи. Також до організації турніру активно долучилася депутат місцевої ради Леся Жалніна.

Читайте також: У Згоранах відбувся турнір з пляжного волейболу. ФОТО





























 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024