Олексій Хахльов залишає «Карпати»

21 Липня 2020, 16:50
2015

Футбольний клуб «Карпати» (Львів) залишає двоє гравців.

Львівський клуб прощається з грузинським захисником Андро Гіоргадзе й уродженцем Рівненщини Олексієм Хахльовим. Про це пише пресслужба «левів».

Обоє гравців поповнили склад «Карпат» у зимове міжсезоння. Повідомляли, що «леви» підписали Хахльова-молодшого на два з половиною роки.

Олексій Хахльов-молодший, який червні 2019 року у складі збірної України (U-20) став Чемпіоном світу, зіграв за «Карпати» в трьох матчах. У провальному поєдинку з «Олександрією» (0:4) за рахунку 0:2 вийшов на поле на 63 хв., замінивши Дмитра Кльоца. У «сухому» львівському дербі потрапив в основу й був замінений на 66 хв. У посткарантинному матчі проти ФК «Львів» вийшов зі старту й був вилучений наприкінці першого тайму через дві жовті картки за рахунку 0:1. «Карпати» в меншості відновили статус-кво, звівши матч до нічиєї 1:1.  Загалом під час перебування Олексія Хахльова в команді, «леви» не виграли жодного поєдинку. 

Нагадаємо: «Карпати» вибули з Прем’єр-ліги. Таке рішення після двох неявок на матчі 24-го та 29-го турів чемпіонату ухвалив контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу. 

Наразі невідомо, де Олексій Хахльов-молодший продовжить свою кар’єру.

 

Читайте також:

Клуб, який об’єднав найкращих: президент «Грем’ячого» про історію, плани і спорт на районі

Карпатівець Артем Козак готується до нового сезону у «Таймі»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024