Визначили переможців чергового туру «Олімпійського літа» на Рівненщині

21 Липня 2020, 14:44
1753

Організаторами визначили переможців та призерів 3 туру Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Олімпійське літо» у Рівненській області, який проходив з 17 по 20 липня на території Рівненської області.

Про це інформує пресслужба «Спорт для всіх Рівненщини».

За його умовами, учасники у вищевказані терміни завантажували відео у відповідній події на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» в соцмережі «Фейсбук»,  на якому демонстрували довільну рухову активність обов’язково з використаннямгімнастичних обручів.

Перемогу здобував той учасник,відео з яким отримає найбільше вподобань у відповідній події «Олімпійське літо на Рівненщині. 3 тур» в соціальній мережі «Фейсбук».

Отож, за підсумками проведення заходу, перше місце здобула Соня Юхим з міста Рівне. Друге місце посіла Вероніка Кінах з міста Острог, а бронзова нагорода дісталася Максиму Федоруку з Бугаївської ОТГ.

Активними учасниками даного заходу стали спортивніклуби: «Золота осінь» (керівник Марина Болба) і «Грація» (керівник Наталія Шельчук), а також Бугаївська ОТГ (завідувач культурно-дозвілевим комплексом Любов Якимчук).





 

 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024