«Вотранс» із Федецьким обіграв «Карпати»

17 Липня 2020, 10:55
Карпати - Вотранс 2719 Джерело: Леонід Літвінчук
Карпати - Вотранс

Матчем «Карпати-Енергетик» - «Вотранс» стартував черговий тур групи 1 чемпіонату України серед аматорських колективів ААФУ.

Хоча зустріч і проходила на луцькому стадіоні «Підшипник», однак номінальними господарями була команда з Галича Івано-Франківської області.

Ще у першій половині волиняни демонстрували повну перевагу й виглядали потужніше своїх опонентів. Тому «вотрансівці» до перерви двічі розписалися у воротах «енергетиків» – авторами голів на 36 та 41 хвилинах стали відповідно Богдан Скотський і Віталій Брикса. У таймі другому той же Брикса встановив остаточний рахунок зустрічі – 3:0.

Додамо, родзинкою матчу стало те, що за лучан грав відомий українським уболівальникам Артем Федецький, а на тренерському містку «Вотранса» був Олег Герасимюк.

Зауважимо, що не всі колективи продовжили боротьбу за чемпіонство після відновлення першості. Що символічно – з десяти заявлених рестарт прийняли трійка лідерів та трійка аутсайдерів: ОДЕК (Оржів, Рівненська обл.), «Епіцентр» (Дунаївці, Хмельниччина), «Агрон» (Великогаївська ОТГ, Тернопільська область), уже згаданий галицькі «Карпати-Енергетик» та луцькі клуби «Луцьксантехмогтаж №536» і «Вотранс».

Логічно, що організатори турнірну таблицю залишають із усіма командами, адже половину матчів було зіграно, тому ті, що знялися, отримуватимуть технічні поразки, а а їхні суперники – три залікові пункти.

Протистояннями «Епіцентр» – «Луцьксантехмонтаж №536» та ОДЕК – «Агрон» завершиться звітний тур.

Становище команд
Становище команд

 

Читайте також:

Клуб, який об’єднав найкращих: президент «Грем’ячого» про історію, плани і спорт на районі

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024