До фіналу було близько: «ОДЕК» вилетів із Кубку України

15 Липня 2020, 19:25
2064

Оржівський «ОДЕК» став першою командою, яка провела офіційний посткарантинний поєдинок на території Рівненської області.

У середу, 15 липня, оржівці приймали савинцівську «Олімпію» в матчі-відповіді півфіналу Кубку України серед аматорів.

Матч на смизькому стадіоні «Меблевик» розпочався зі стрімких атак гостей і вже на 9 хв. у доволі суперечливій атаці (очевидне порушення проти захисника) олімпійці відкрили рахунок. Це стало холодним душем для підопічних Олега Шандрука, адже тепер треба було забивати мінімум двічі. Однак забили гості на 29 хв. – Андрій Омелянюк не зумів урятувати команду. Оржівці не знітилися й відразу кинулися відіграватися, бо втрачати вже не було чого. І на 31 хв. їм вдалося відквитати один м’яч. До кінця тайму команди атакували з перемінним успіхом, хоча олімпійці відверто грали по рахунку, холоднокровно контролюючи поєдинок, а господарі припускалися чимало технічного браку.

Другий тайм минув у бажанні «ОДЕКа» зрівняти рахунок, що підживило б інтригу в матчі. Проте олімпійці впевнено довели гру до перемоги, дзеркально повторивши результат попереднього поєдинку. 1:2 (2:4 за підсумками двох матчів) – підопічні Олега Шандрука покидають Кубок України на стадії півфіналу.

У фіналі савинцівська «Олімпія» зіграє з ФК «Вікторія» (Миколаївка, Сумська область).

Склад «ОДЕКа»: Андрій Омелянюк, Юрій Красномовець, Іван Мучак, Юрій Кадепський, Роман Воробей, Олег Кошка, Олександр Ніколайчук, Андрій Апанчук, Владислав Семенчук, Віталій Богданов, Микола Гайдучик.

Запасні: Юрій Кособуцький, Михайло Трофімчук, Микола Коляда, Роман Савицький, Андрій Фесенко.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024