Голепад у Шепетівці: «Грем’яче» вдруге зустрілося з «Лісівником»

13 Липня 2020, 12:38
2169

Футбольний клуб «Грем’яче» з Острожчини розіграв результативну нічию в Шепетівці з місцевим «Лісівником».

Наприкінці червня ФК «Грем’яче» приймав удома шепетівський «Лісівник». Матч, який переривали через сильний дощ, минув у суцільних калюжах і закінчився на користь гостей.

У неділю, 12 липня, ФК «Грем’яче» та «Лісівник» зустрілися вдруге, цього разу світло-зелені були в статусі гостей. Невеликий дощ не зумів перешкодити грі, хоч і підмочив поле.

У першому таймі «Лісівник» був на висоті – 4:1. За команду з Острожчини відзначився Сергій Непомнящий.


 

Після перерви грем’ячівці показали сталевий характер і змогли довести рахунок до результативної нічиєї – 4:4. У воротах «Лісівника» розписався Андрій Мірошниченко; вигравши боротьбу, головою переправив м’яч у сітку Олександр Марченко, а Ігор Сиргі забив ефектний гол у дальній кут із-за меж штрафного майданчика.

Господарі теж не відставали, однак ФК «Грем’яче» вперто тиснув. Сергій Непомнящий, кілька разів виходячи сам на сам із голкіпером, опинявся в офсайді, а удар Олега Груші прийняла на себе поперечина. В останню десятихвилинку грем’ячівці мали кілька нагод вийти вперед, однак м’яч вперто не летів у ворота.


 

Результативна нічия засвідчила, що ФК «Грем’яче», який ще награє склад перед стартом першості області, готовий до боротьби й налаштований перемагати.

«Лісівник» – потужна команда й хороший суперник. Як домашній, так і виїзний матч були цікавими, ми побачили свої сильні і слабкі сторони, провели чудові товариські зустрічі. Дякую шепетівським футболістам за таку можливість!
Окремо хочу відзначити високий рівень організації гри, гарне поле й належні умови в Шепетівці. Приємно, що про розвиток спорту там дбають», – прокоментував після гри президент ФК «Грем’яче» Микола Науменко.

До речі, ФК «Грем’яче» має намір повторно зустрітися зі «Славією», однак великоомелянівська команда наразі відмовляється від другого товариського матчу.

 

Читайте також:

А «Калина» не «Славія»: грем’ячівці здолали бугринців

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024