Острожанка і рівнянин розділили перемогу в конкурсі «Спортерудит»

10 Липня 2020, 12:38
2224

Оголосили переможців спортивно-інтелектуального конкурсу «Спортерудит. Бліц», який проводили на Рівненщині.

Другий тур інтелектуального конкурсу «Спортерудит. Бліц» відбувся у четвер, 9 липня. Його організували Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням НОК України в Рівненській області. Як повідомляють у «Спорт для всіх Рівненщини», завданням спортивного бліцу було поєднати фото відомих спортсменів та інвентар, що відповідає їхнього виду спорту.

Як зазначають організатори, попри те, що відповідно до положення про захід участь у ньому можуть брати лише жителі Рівненщини, вже не вперше до конкурсу долучаються учасники з інших областей України.

У підсумку конкурсу  лише троє учасників відповіли правильно на всі 23 питання. Спортерудитами стали Анастасія Штундер з Острога,  рівнянин Володимир Мурін, представниця Сум Олена Чернуха.

Анастасія Штундер
Анастасія Штундер

Володимир Мурін
Володимир Мурін

 

За умовами конкурсу визначають лише одного переможця, тому серед трійки найкращих знавців спорту, використовуючи програму «Random», обрали чемпіона. Випадковий вибір упав на Володимира Муріна.

Наступний тур конкурсу «Спортерудит. Бліц» відбудеться 16 липня. Стежте за анонсами на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» у фейсбуці.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024