Почесний громадянин Луцька став чемпіоном Росії

07 Липня 2020, 18:53
3357

Уродженець Луцька, колишній гравець збірної України з футболу Анатолій Тимощук став чемпіоном Росії.

У рамках 26-го туру російської Прем'єр-ліги санкт-петербурзький «Зеніт», у тренерському штабі якого працює Тимощук, обіграв на виїзді «Краснодар». Завдяки осічці московського «Локомотива» в поєдинку зі «Сочі» (0:0) за чотири тури до фінішу клуб Тимощука став недосяжним для суперників і підтвердив чемпіонський титул. Про це пише видання «LB.ua».

Чемпіонський титул зі «Зенітом» здобув ще один українець – Ярослав Ракицький.

Нагадаємо, що Тимощук – уродженець Луцька. Вихованець дитячо-юнацької школи «Волині» Київського спортивного ліцею-інтернату. Футболіст має звання почесного громадянина Луцька. 2017 року Анатолія Тимощука, який перейшов працювати до країни-агресора Росії, фани «Волині» вимагали позбавити цього звання, однак Луцька міська рада не підтримала такого рішення.

Відповідно до Закону України «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях», ухваленого 18 січня 2018 року,  українським спортсменам заборонено брати участь у всіх змаганнях, які відбуваються на території Російської Федерації.

 

Читайте також:

Двоє тренерів із Луцька отримали стали «володарами чорних поясів»

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024