«Ми мали реалізовувати свої моменти», – тренер «Волині» Руслан Мостовий

05 Липня 2020, 13:44
2345

Тренер «Волині» Руслан Мостовий після гри з «Кременем», прокоментував нічийний поєдинок.  

Про це інформує офіційний сайт ФК «Волинь».

Вчора лучани не змогли обіграти доволі посередній клуб Першої ліги – «Кремінь», лише в додатковий час завдяки реалізованому Кожановим пенальті «Волині» вдалося вирвати нічию – 1:1.

«Важко когось привітати або ж хтось буде незадоволений… У принципі, по такій грі обидві команди повинні бути задоволеними і ми зокрема, тому що ми врятувалися десь в кінці матчу. При такій кількості моментів, нереалізації, в будь-якому випадку – це плюс, хоча і гіркий плюс», – заявив на після матчевій пресконференції тренер лучан Руслан Мостовий.  

Команду «Кремінь» ми досконало вивчили, однозначно знали, як вони будуть грати. Можливо, вони не були готові до такої нашої схеми, а можливо – навпаки, однак при такій перевазі ми мали реалізовувати свої моменти. Зрозуміло, що суперники ставили на швидкі атаки і ми до цього були готові.

Можна говорити про якісь помилки, однак футбол побудований на помилках, і хто краще використовує помилки суперника, той і виграє.

 «У нас завдання – здобувати три очки, неважливо проти якої команди – чи це «Кремінь», чи інша команда – ми виходимо забивати голи. Попереду повинна бути агресія і думаю, що з кожною грою «Волинь» повинна у цьому додавати. Ми планували, ми хотіли також щоб команда суперника атакувала, подивитися, як у нас вийде в іншому ракурсі, бо грати першим номером, коли вся команда обороняється, доволі складно. Десь є брак тих завершальних ударів, не будемо приховувати цього, з дальніх дистанцій проблемно пробити, тому що все перекривається, але сталося так, як сталося – ми зіграли 1:1. Зараз, мабуть, тішитися чи не тішитися – це вже історія. Є підсумковий рахунок і ми йдемо далі, будемо працювати далі. Зокрема, «Волинь» буде далі агресивно грати і виконувати завдання, яке поставило керівництво», – наголосив тренер.

Наскільки ми розуміємо, що керівництво поставило завдання пробитися до Прем’єр-ліги, куди потрапляють три кращі команди з Першої. А волиняни після вчорашньої нічиєї – вже на непрохідному 4-му місці. 


 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
18.04.2024