Турійська школа може похвалитися сучасним спортивним майданчиком

05 Липня 2020, 12:00
1830

Такий висновок зробив Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов після ознайомлення із ходом капітального ремонту та улаштування спортивного майданчика зі штучного покриття Загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. в селищі Турійськ.

Про це повідомили в управлінні інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.

Однак щоб отримати повноцінний навчальний заклад потрібно ремонтувати внутрішні приміщення та класи. Тож місцеве керівництво запевнило, що працює над цим та вже включили цей проєкт у другу чергу будівництва.

До слова, об’єкт включений до переліку проєктів спортивної інфраструктури, які будуються в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Загальна кошторисна вартість ремонтних робіт становить майже 20 мільйонів гривень. Потужність спортивного майданчика 370 учнівських місць, площа – 2604 м².

Оглянувши хід ремонтних робіт Олексій Чернишов позитивно відзначив новостворений спортивний майданчик, будівельна готовність якого становить 100 %. Тож уже у новому навчальному році школярі Турійської школи матимуть можливість займатися спортом на сучасному майданчику.



«Це – супер. Сучасний та модернізований спортивний майданчик, гарний фасад навчального закладу. Сьогодні ми оглянули об’єкт спортивної інфраструктури. Але сподіваюся, що наступного разу ви запросите мене на відкриття відновленої школи. Для нас усіх важлива цілісна картина навчального закладу, яка забезпечить комфортне навчання для учнів»,  – наголосив Олексій Чернишов.


Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024