До тестів на коронавірус готуюся більше, ніж до турніру, – тенісистка Катарина Завацька

03 Липня 2020, 10:10
1072

Волинсько-рівненська тенісистка Катарина Завацька планує виступати на серії американських турнірів.

Катарина Завацька взяла участь у програмі «Теніс про теніс», яку готує портал «Великий теніс України». Тенісистка розповіла, що нещодавно виступала на маленькому турнірі, на якому не було глядачів – і це дивно.  

«Трохи порожньо. У середині немає таких сильних емоцій, у порівнянні з тим, коли є глядачі, коли ти граєш для когось», – каже Катарина.

Найближчим часом Завацька планує брати участь у низці турнірів. Каже, що обмеження через коронавірус і посилений медичний протокол дещо сковують, але вже хочеться повернутися до змагань.

Спортсменка додає, що боїться різних бактерій, боїться занедужати, адже щодо коронавірусу ніхто не може бути певних, як він протікатиме. А тести на COVID-19 для Катарини – дуже неприємна процедура, для них теж треба підготовка й налаштування.

«Я робила один раз тест на коронавірусу Каннах. Боже, це був просто жах. Якби мені сказали до цього, що я буду робити тест, мені треба було б 10 хвилин, щоб ментально налаштуватися. Дуже неприємна справа. Я вже дуже готуюся до тестів в Нью-Йорку, більше, ніж до турніру», – жартує Завацька.

Раніше повідомляли, що Катарина Завацька заявлена на турнір у Палермо, який відбудеться на початку серпня.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024