Футболісти з Рівненщини отримали подарунки від заслуженого тренера з Волині

03 Липня 2020, 11:19
2129

Заслужений тренер України Василь Войтович, який нині мешкає і працює на Волині, відвідав футбольний клуб «Єврошпон-Смига».

Тренер завітав на Рівненщину не з порожніми руками. Для вихованців дитячо-юнацького футбольного клубу «Єврошпон-Смига» він передав особисту колекцію книг на спортивну тематику. Про це на сторінці ДЮФК розповіла Оксана Костюк.

Нагадаємо, що наприкінці червня в «Єврошпон-Смига» почали проводити заняття для маленьких футболістів.

Подарунки для смижан
Подарунки для смижан

 

Довідково:

Василь Войтович – Заслужений тренер України. За його плечима чималий список збірників України –  Сергій Круковець, Володимир Гапон, Валентин Круковець, Дмитро Трухін, Олександр Губій. Ще Василь Войтович – перший тренер знаменитого волинського футболіста, гравця збірної України, багаторазового чемпіона та володаря Кубку України, володаря Кубку УЕФА В’ячеслава Шевчука.

«З-під руки» Войтовича завжди виходять сильні команди. Для спарингів своїх підопічних тренер вибирає найсильніші команди, він не боїться розгромно програвати у товариських матчах, зате «на виході» має загартовану, міцну команду. Працював у ФК «Волинь», ФК «Адреналін».Сьогодні працює дитячим тренером у ДЮФК «Вотранс».

 

Читайте також:

Перший тренер фіналіста Ліги Європи тренуватиме ФК «Грем’яче»

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024