Рівненщина: для реконструкції спортивного комплексу в Оженині потрібно три мільйони гривень

03 Липня 2020, 13:36
1057

Виконуючий обов'язки начальника відділу культури, молоді та спорту Дмитро Білюк Острозької РДА побував в Оженинській сільській раді, де оглянув реконструкцію місцевого стадіону.

Про це повідомили на сторінці Острозької районної державної адміністрації в Facebook.

Спільно із директором Оженинської ДЮСШ Миколою Кулінцем Дмитро Білюк оглянув процес реконструкції спортивного комплексу (колишнього стадіону «Цукровик») та обсяг виконаних робіт. На спільній зустрічі із сільською головою Аллою Дикою обговорили питання подальших перспектив та можливостей по закінченню відновлювальних робіт адмінкорпусу стадіону та навколишньої інфраструктури.

«Алла Іванівна розповіла, що у поточному році із сільського бюджету на дані цілі виділено 747,0 тисяч гривень. Вже підведено воду та частково вирішено питання водовідведення. Майже повністю відновлений дах приміщення. Питання щодо реконструкції цієї споруди піднімалось на зустрічі з керівником області Віталієм Ковалем та знаходиться на контролі в голови Острозької райдержадміністрації Олександра Харчука», – зазначили на сторінці.



 

Аби завершити реконструкцію, залучають кошти з різних джерел. Загальна вартість об'єкта становить близько три мільйонів гривень

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024