«Рівнестандарт-ДЮСШ-4» виборов срібні медалі Чемпіонату України

29 Червня 2020, 08:33
1685

Рівненська футзальна команда «Рівнестандарт-ДЮСШ-4» здобула «срібні» медалі чемпіонату України серед команд Другої ліги.

Про це інформує сайт СУСПІЛЬНЕ.

28 червня у заключній грі фінального турніру, що упродовж п’яти днів тривав у Городенці Івано-Франківської області, рівняни не змогли втримати перемогу над господарями – 3:3.

Упродовж матчу лідер поєдинку кілька разів змінювався. Рівняни вигравали після першого тайму – 1:0, потім програвали – 1:2, потім, замінивши воротаря польовим гравцем, знову вигравали – 3:2.

Врятувалися від поразки футзалісти СК «Городенка» на передостанній хвилині, реалізувавши десятиметровий пенальті.

За підсумками турніру «Рівнестандарт» та «Городенка» набрали по 8 очок. Але, завдяки кращій різниці забитих-пропущених голів, чемпіонами стали господарі. Рівняни – другі, команда "Human" з Дніпра – бронзовий призер.

Крім того, нападника «Рівнестандарту» Романа Дацюка визнали найкращим гравцем фінального турніру.

«Сьогодні ми гідно виступили, команда нічим не поступалась, а в деяких моментах і переважала. Я вважаю, що моя команда була сильніша. Після матчу вболівальники казали: "хлопці, ви – кращі". У нас колектив, якому під силу виконувати максимальні задачі», – розповів гравець рівненської команди Роман Дацюк.

«Плани великі, наступний сезон – на за горами. Ми заявляємось у Першу лігу, яка буде розширена, мождернізована і набагато цікавіша. У нас підростає прекрасна молодь, ми б хотіли її залучити. Все у нас має вийти», – каже головний тренер «Рівнестандарту» Юрій Баховський.

Загалом у фінальній частині змагалося п’ять клубів.




 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024