Програли по ділу, – тренер «Волині» про матч із «Чорноморцем»

26 Червня 2020, 15:48
1673

У матчі 20 туру Першої ліги луцька «Волинь» на виїзді в Одесі поступилася «Чорноморцю» з рахунком 5:2.

Тренер Павло Котовенко в післяматчевому коментарі зазначив, що команда допустила чимало помилок. Про це йдеться на офіційній сторінці «Волині» у фейсбуці.

«Програли, напевне, по ділу, тому що зробили багато помилок, які призвели до голів у наші ворота. Коментувати такий матч дуже важко – знову ж таки, ніби перший тайм був непоганий, рівний, мали моменти, могли подвоювати рахунок. Утім, пропустили в роздягальню, і ще й коли вийшли – вилучення і одинадцятиметровий, отримали гол в свої ворота. Все перевернулося кардинально, але хочу віддати належне нашим футболістам, які не зупинялися, хотіли скоротити, після рахунку 3:1 зробили це, до кінця грали, але, знову ж таки, багато помилок допустили і це спрацювало проти нас», – зазначив Котовенко.

Тренер також зазначив, що футболісти відчували певний психологічний тиск – тривала відсутність ігрової практики, напруга з результатами тестів на COVID-19, переїзд, зрештою, вилучення гравця.

«Треба віддати належне команді суперника – у них швидкісна атакувальна лінія, вони скористалися своїми моментами, нашими огріхами, втратами м’яча, швидко розвивали свої атаки. Але маємо те, що маємо, і готуємося далі», – додав Павло Котовенко.

Нагадаємо, що напередодні в тренерському штабі «Волині» виявили двох хворих на коронавірус.

Наступний домашній матч «хрестоносці» зіграють уже 30 червня.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024