У селі на Любомльщині завдяки проєкту місцевих ініціатив встановлять дитячий спорткомплекс

26 Червня 2020, 13:06
У Римачах завдяки проєкту місцевих ініціатив встановлять дитячий спорткомплекс 757
У Римачах завдяки проєкту місцевих ініціатив встановлять дитячий спорткомплекс

Конкурсна рада з проведення конкурсу проєктів Місцевих ініціатив Вишнівської ОТГ 2020 року, після ретельного відбору обрала переможця.

Ним став проєкт «Активне дозвілля – здорові діти», автором якого є Володимир Гвізда. Про це повідомляють на сайті Вишнівської громади.

Переможцю вручили сертифікат на отримання гранту в розмірі 44,9 тисячі гривень.

У сільській раді висловили подяку усім авторам поданих проєктів і сподіваються, що з кожним роком кількість активних та ініціативних жителів громади буде тільки збільшуватись.

Запровадження конкурсу Місцевих ініціатив на території Вишнівської ОТГ відбувається втретє, оскільки одними з головних напрямків оптимального розвитку громади є налагодження конструктивної співпраці громадян і влади, та, першочергове врахування думки й пропозицій громадськості у вирішенні пріоритетних завдань розвитку території.

Короткий опис проєкту-переможця: Придбання та встановлення  на наявному дитячому майданчику в селі Римачі спортивного комплексу «MARIO», який дасть можливість активізувати та згуртувати дітей Римачівського старостинського округу до активного способу життя та живого спілкування, яке є важливим для розвитку особистості кожної дитини зокрема.


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024