Баскетбол України: підвищитися в класі мають намір команди з Рівного й Тернополя

25 Червня 2020, 13:31
1670

У наступному сезоні баскетбольної Суперліги можуть зіграти десять команд, серед яких представники Рівного і Тернополя.

На Виконкомі Федерації баскетболу України (ФБУ), що відбувся 23 червня, ухвали рішення, що у наступному сезоні Суперліги можуть зіграти десять команд. Про це повідомляє ФБУ.

Бажання підвищитися в елітний дивізіон виявили дві кращі команди в Групі 2 Вищої ліги минулого сезону  БК «Рівне» і «Тернопіль-ТНЕУ».

«Останній місяць півтора ми проводимо переговори із потенційними спонсорами. Ми маємо час до 10 липня. Сподіваємось, що переговори увінчаються успіхом. Шанси на участь в Суперлізі ми маємо дуже хороші. В нас будується велика спортивна арена - спорткомплекс на вулиці Макарова. Також маємо всю відповідну інфраструктуру. На рахунок тернопільського клубу. Не можу сказати, хто має більше шансів на підвищення в класі. Якщо навіть в цьому сезоні не вдасться заграти в чоловічій Суперлізі, докладемо максимум зусиль, аби втілити нашу мрію через рік», –  прокоментував «ЧаРівному» президент рівненського клубу Сергій Ліщук.

Виконком окреслив цим клубам дедлайн 10 липня для підтвердження готовності участі в Суперлізі. Повідомляється, що підвищення в класі отримає тільки один клуб.

Якщо обидва кандидати нададуть усі необхідні документи і фінансові гарантії, то перевагу отримає Тернопіль, як команда з більш високим рейтингом за підсумками минулого сезону.

 

Читайте також:

Рівненські баскетболісти здобули чотири «золота» Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024