Спортсмени Рівненщини продовжують поповнювати банк крові

25 Червня 2020, 15:00
1325

Рівненщина продовжує долучатись до благодійної акції-марафону «Перемога у нас в крові».

Така акція стартувала за ініціативи Міністерства молоді та спорту України, спільно зі спортивною спільнотою та Товариством Червоного Хреста. Марафон проводять, щоб привернути увагу суспільства до проблеми дефіциту в банках крові України, повідомляють у Рівненській ОДА.

Начальниця відділу у справах молоді Рівненської ОДА Наталя Чигир розповідає, що  все більше молоді долучається до такої акції.

«До дня донора Рівненщина прийняла естафету по здачі крові. Менш ніж за тиждень, до акції вже долучилося понад 20 осіб. Напередодні донорами стали спортсмени, тренери та вболівальники, а також представники громадських організацій та обласного пластового центру», – розповіла Наталя Чигир.

Однак на цьому марафон не завершено. Вже сьогодні й інші спортсмени області відвідали станцію переливання крові. Серед тих, хто здавав кров - спортсмени та тренери регіонального центру «Інваспорт» :

  • - заслужений тренер України з пауерліфтингу Олександр Фесовець,
  • - учасниця Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро, чемпіонка та призерка чемпіонатів України з легкої атлетики Світлана Станко.

А також спортсмени та тренери обласної школи вищої спортивної майстерності:

  • - директор школи, майстер спорту України міжнародного класу, учасник олімпійських ігор в м.Сідней (Австралія) Леонід Камлочук,
  • - заступник директора школи Алла Кузіна,
  • - тренер-викладач відділення пляжного волейболу Сергій Тимчак,
  • - методист школи Сергій Каращук,
  • - тренер-викладач відділення боксу Володимир Соколовський.

 

Читайте також:

Четверо рівненських тренерів отримуватимуть стипендію Кабміну

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024