Анонс матчу «Чорноморець» – «Волинь»

25 Червня 2020, 11:20
2374

В Одесі відбудеться зміщений через коронавірус матч «Чорноморець» – «Волинь».

Гру 20 тупу Першої ліги відбудеться 25 червня на стадіоні «Чорноморець». Початок – 19:00. Пряма трансляція – телеканал «Футбол 1». Анонс матчу оприлюднили на сайті ФК «Волинь».

«Чорноморець» залишається для «Волині» історично одним із найбільш незручних суперників, щоправда у Першій лізі цього сезону підопічні Андрія Тлумака в домашньому поєдинку розібралися із гостями з рахунком 3:2.

Загалом у «Чорноморця» впродовж сезону було багато змін. Сергій Ковалець став уже четвертим наставником «моряків» за сезон, а склад одеської команди під час зимової паузи у чемпіонаті України оновився майже повністю. З новачків – чимало вихованців місцевого футболу, з яких досвідчений тренер намагатиметься робити конкурентоздатну команду, особлива увага також до уже постійних зірок Першої ліги останніх сезонів – Ігоря Сікорського з «Агробізнеса» та Владислава Клименка з «Інгульця». В будь-якому випадку, спостерігати за командою-господарем у майбутньому матчі буде дуже цікаво.

«Хрестоносці» також досить відчутно оновили свій склад – ще взимку до команди приєдналися Станіслав Куліш, Віталій Приндета, Джемаль Кизилатеш та Ярослав Конкольняк. А вже після карантину «Волинь» підписала ще й старого-нового голкіпера Сергія Літовченка, а також молодих Валерія Сада та екс-гравця якраз-таки «Чорноморця» Дениса Норенкова. До запитання, у якій формі команда Андрія Тлумака підійде до офіційного продовження чемпіонату, додаються ще й кадрові проблеми – через пошкодження ми не зможемо розраховувати на Станіслава Куліша, Ігоря Карпенка та Валерія Болденкова, а через перебір карток – на Артура Рябова.

Головним арбітром зустрічі буде Ярослав Козик із Мукачево. Він є арбітром Прем’єр-ліги з 2010 року, арбітром ФІФА – з 2013-го року. Допомагатимуть йому асистенти – Володимир Думенко з Харкова та Станіслав Марулін із Херсонської області. Резервний арбітр – Дмитро Бондаренко (Одеса). Спостерігач арбітражу – Роман Гамаль (Чернівці).

 

Читайте також:

Львівське дербі проведуть у Луцьку

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024