Хочеться гори перевертати, – голкіпер «Вереса» і півзахисник «Волині» про вболівальників на стадіоні

25 Червня 2020, 08:50
1649

Футбол повертається після коронавірусного карантину. А от уболівальники ще не скоро повернуться на трибуни.

Що про відсутність фанів на стадіоні думають футболісти, з’ясовував «Експрес».

До бліцопитування потрапили Сергій Борзенко, захисник ФК «Львів», Ростислав Волошинович, півзахисник ФК «Волинь», Богдан Когут, голкіпер «Вереса», Олександр Кучер, ексзахисник збірної України.

«З уболівальниками ти біжиш по полю, а без них  – ходиш». Дуже приємно чути від них підтримку. Так, інколи фани вигукують щось образливе з трибун, ми це чуємо. Але розуміємо: якщо вони невдоволені, то причина цьому — наші дії на полі. Ми повинні виправлятися, а не вони», – зазначив Ростислав Волошинович.

Читайте також: Перша ліга – це космос: Ростислав Волошинович розповів, як із чемпіонату області потрапив до УПЛ

«От федерація воює з піротехнікою на стадіонах. Штрафують клуби, ганяють фанів... А нам, гравцям на полі, їхні піро-шоу просто в кайф! Емоції від цього видовища зашкалюють. А як було приємно, коли виходиш на поле, оглядаєшся на фанівський сектор — а там величезний банер — привітання з моїм днем народження. Після такого хочеться гори перевертати! Уболівальники дарують ті емоції, заради яких ми і граємо у футбол», – додав Богдан Когут.

А от Сергій Борзенко знайшов і позитив у відсутності уболівальників – каже, так футболісти цілком чують підказки тренера.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024