Перемога у нас у крові: рівненські спортсмени стали донорами

18 Червня 2020, 12:52
1715

Рівненщина долучилась до благодійної акції-марафону «Перемога у нас в крові».

У четвер, 18 червня, донорами стали спортсмени, тренери та вболівальники. Серед тих, хто здавав кров – спортсмени та тренери обласної спортивної школи осіб з інвалідністю. Про це повідомляють на сайті РОДА.

Зокрема, донорами стали викладач з волейболу Олександр Шевчук; Майстер спорту України з плавання, тренер-викладач Артур Яковчук. А також заступник директора центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ігор Мамотюк та головний спеціаліст центру «Спорт для всіх» Марія Касько

Долучились до акції й заступник начальника управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА Петро Нагорний та головний спеціаліст обласного управління молоді та спорту Володимир Воробей.

Голова обласної організації Товариства Червоного хреста Марія Бєлікова наголошує, добровільна здача крові є актуальною, адже з початком пандемії COVID-19 донорів значно поменшало.

«Такі заходи, як «Перемога у нас в крові», привертають увагу до важливих проблем і допомагають рятувати сотні життів щодня. Закликаю долучатись до акції-марафону та популяризувати добрі справи серед інших», – зазначає Марія Бєлікова.






 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024