Як ремонтують дитячу спортивну школу №3 у Луцьку

17 Червня 2020, 16:20
Як ремонтують дитячу спортивну школу №3 у Луцьку 1604
Як ремонтують дитячу спортивну школу №3 у Луцьку

Комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа №3 Луцької міської ради» знаходиться в мальовничій зоні міста – Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки поряд зі зоопарком та річкою Стир. Тому й виглядати вона повинна зразково.

Однак ще донедавна приміщення спортшколи нагадувало фільми жахів. Якщо ззовні вигляд був більш-менш пристойним, то всередині ховалася катастрофа. Про це йдеться на сайті Луцькради. 

Грибок поїв усі стіни, в деяких місцях провалювалася підлога, а про роздягальні та санвузли мова взагалі не йшла. Вони були присутні лише умовно. Та й сморід стояв нестерпний. Попередні власники не звертали увагу на приміщення багато років, а фактично виконували функцію власників майна.

Все кардинально змінилося у 2018 році. На базі колишнього «Спартака» створили ДЮСШ №3 та розпочали відроджувати занедбане приміщення.

Торік за виділені кошти зробили капітальний ремонт роздягальні, туалету та душової на першому поверсі. Встановили опалення та освітлення, замінили вхідні та пожежні двері. Нині ж взялися за ігровий зал та санвузол з роздягальнею на другому поверсі, які обіцяють відремонтувати до кінця червня. Все робиться для вихованців школи, яких тут близько чотирьохсот. Діти займаються з тренерами у п’яти секціях: боксу, важкої та легкої атлетики, тенісу, а також художньої гімнастики.

Приміщення Луцькрада придбала за 3,3 мільйона гривень. На сьогодні це орієнтовна вартість двох квартир у новобудовах Луцька.

На черзі в КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа №3 Луцької міської ради» ремонт фоє та сходової клітки. Зробити все повинні до кінця 2020-го року.





 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024
21.04.2024