Перша поразка мотивувала займатися, – Тетяна Петрович, «Українська левиця» родом із Рівненщини

16 Червня 2020, 12:05
1688

До боксерської секції юна студентка Тетяна Петрович  прийшла тому, що завжди була активною, захоплювалася спортом. А вже невдовзі уродженка Рівненщини стала однією зі збірної «Українських Левиць.

Тетяна Петрович народилася у селищі Озерськ Рівненської області. Вона стала першою у родині, у чиє життя прийшов бокс. Хоча у неї є два рідні брати – старший та молодший. Про це розповідають на сторінці «Ukrainian Lionesses».

У 17 років після школи Тетяна Петрович вступила у Київський аграрний університет, де навчалася на агронома. Петрович завжди вела активний спосіб життя – любила бігати, плавати, тож і в боксерську секцію у виші прийшла більше задля покращення здоров’я та фігури, а не через амбіції виступати на міжнародному рівні.

Утім, Таня програла свій перший бій, і це мотивувало її збільшити оберти на тренуваннях і як наслідок залишитися в боксі надовго. Зовсім скоро вона почала тренуватися у Володимира Богатиренка і доросла до збірної України, виступала на чемпіонатах Європи, де виграла бронзову медаль.

Півфінальний бій проти Семе Галіскан із Туреччини, за згадками самої боксерки,  посідає особливе місце в житті Петрович. Ще один із найбільш пам’ятних та емоційних поєдинків Тетяна провела проти фіналістки Олімпіади Ноучки Фонтійн із Нідерландів. Після чого дівчата стали товаришувати.

«Левиця» Тетяна Петрович розвивається не лише у боксі. Боксерка навчається в столичному теологічному коледжі, вивчає Біблію, а також займається волонтерством. Окрім того Тетяна «пішла» на другу вищу освіту – педагогічну.

У професійному боксі Петрович найбільше вболіває за мексиканця Сауля Альвареса.

До слова, у команді «Українських левиць» виступає ще одна рівнянка – Іванна Крупеня.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024