Луцькій спортшколі нададуть футбольне поле «Піонер»

14 Червня 2020, 13:00
1068

Земельну ділянку на вулиці Глушець у Луцьку, де розташоване футбольне поле «Піонер», за зверненням КП «Луцький міський центр Спорт для всіх», передали комунальному закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Луцької міської ради».

Про це стало відомо під час дистанційної позачергової 82-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 12 червня,пишуть ІА Волинські Новини.

Так, ДЮСШ № 2 звернулась до луцьких депутатів із проханням надати вищезгадану ділянку в постійне користування.

Ділянка на вулиці Глушець, яка більш відома, як футбольне поле «Піонер», є комунальною власністю.

Вона зареєстрована, внесена до реєстру земельних ділянок та реєстру прав.

Голова Волинської обласної дитячої громадської організації «Студія Тоніка» Микола Дендіберін розповів, що поле існує вже 34 роки, і на його утримання раніше влада не виділяла ані копійки.

Наразі поле у стані реконструкції, його хочуть ідеально вирівняти, вже закуплено 300 кілограмів трави, поряд із полем встановлять вагончик, а за тим, щоб територію не засмічували, стежитиме сторож.

Тож, позитивне рішення депутатів неабияк розчулило Миколу Дендіберіна.

«Я хочу вам подякувати, шановні депутати. У мене просто нема слів. 34 роки ми цього добивалися. Я обіцяю, ми там «лялічку» зробимо», - тремтячим від хвилювання голосом сказав обранець громади.

На це виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт відповів, що щиро радіє за колегу.

«Тримайтеся, Микола Євгенович, ви – молодець! Ви пробили той стадіон, ви добилися цього. Ви доведете його до пуття. Це пам’ятник ще за життя. Туди будуть ходити люди, діти. Це успішний проєкт, з чим вас і вітаю», - порадів посадовець за депутата.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024