Рівненський «Верес» отримав перший великий фінансовий транш

25 Травня 2020, 14:19
1220

На рахунок ПАТ «Рівненський народний клуб» «Верес» надійшов перший великий фінансовий транш.

Як статутний капітал приватного акціонерного товариства (ПАТ)  клуб отримав 4,3 мільйона гривень після первинного викупу акцій. Ці кошти надійшли на рахунок публічного акціонерного товариства і наразі, поки триває підготовча процедура до публічного випуску акцій, розміщено на депозит у державному «Укргазбанк». Про це повідомляють на сторінці клубу у фейсбуці.

За словами голови Наглядової ради Івана Надєїна, після продажу акцій, народний клуб отримає значний фінансовий ресурс, за допомогою якого зможе планувати свою роботу на 2–3 роки наперед.

«Річний бюджет «Вересу» у Другій лізі складає 11–12 мільйона гривень. У Першій лізі він збільшиться до 18–20 мільйона гривень. У Прем’єр-лізі ця сума може збільшитися в рази. У нас амбітні плани, і щоб вони втілилися в життя, потрібно три речі – підтримка вболівальників, кошти і якісний менеджмент. Підтримку ми відчуваємо, дякуємо всім, хто вболіває за «Верес»! Залишилося лише акумулювати фінансовий ресурс і налагодити внутрішні процеси, щоб уся команда працювала на результат, – зазначив Іван Надєїн.

Завершити всі юридичні процедури, пов’язані з ПАТ, планують у червні-липні поточного року. Після цього всі охочі зможуть придбати акції клубу і стати його акціонером.

Про початок продажу і деталі оформлення акцій повідомлять додатково.

 

Читайте також:

Хто найдорожчий гравець «Вереса»: трансферна вартість червоно-чорних

Фани подарували «Вересові» макети сувенірної продукції

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024