Оржівський «ОДЕК» не знає, як готуватися до завершення Всеукраїнських футбольних турнірів

24 Травня 2020, 11:00
1024

В той час, як в деяких областях та на всеукраїнському рівні футбол та змагання з цього виду спорту поступово виходять з карантину та відновлюються, на Рівненщині таких перспектив поки не видно, враховуючи, що область серед лідерів за кількістю захворюваності на коронавірус, послабляти карантинні обмеження на Рівненщині не будуть.

Про це інформує офіційний сайт ФК ОДЕК.

Таке рішення пройшло по всій вертикалі влади, від всеукраїнських, до обласних, міських та районних. Тож Рівненська обласна асоціація футболу на засіданні комітету з проведення змагань, лише формально всім нагадала, що футболу не буде, і коли буде – невідомо.

На виконання рішення Виконавчого комітету Української асоціації футболу від 17 березня 2020 року РОАФ продовжила паузу в усіх змагання з футболу та футзалу обласного, районного та міського рівнів на території Рівненської області.

Нагадаємо, змагання призупинено із 18 березня на невизначений термін, до відповідного рішення УАФ.

Цікаво, що на засіданні таки вирішили провести в майбутньому розширене засідання з приводу початку сезону за участю представників команд першої, другої та ветеранської ліг. Щоправда, коли це буде, і в якому вигляді не уточнюється.

Нагадаємо, що ФК «ОДЕК» після річної перерви вирішив повернутися до виступів у Чемпіонаті області.

Натомість, зараз, найбільше команду хвилюють всеукраїнські змагання, в яких вона бере участь. Адже «ОДЕК» вийшов до півфіналу Кубку України серед аматорів та є лідером в своїй групі у Чемпіонаті.

І, враховуючи теперішню ситуацію, у разі відновлення цих змагань, команди будуть в нерівних умовах, адже карантинні заборони послаблюються в кожній області тепер окремо.

Тож, якщо деякі суперники вже можуть офіційно розпочати тренування, то на Рівненщині це заборонено.

Також, залишається відкритим питання, щодо проведення матчів, бо, поки що в нашій області вони під забороною у будь-якому вигляді, на відміну від інших регіонів.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024