«Два Папи футболу»: що поєднує двох президентів українських клубів

24 Травня 2020, 08:00
2684

Два Папи футболу, дежавю Богдана Шуста, та що віднедавна поєднує двох президентів українських футбольних клубів.

Про це пише Fan-project Volyn на сторінці у фейсбук. 

Інтернет нещодавно почав насміхатися із бігбоса «Інгульця» Олександра Поворознюка, який вирішив переписувати турнірну таблицю і почитувати до дірок регламент Першої ліги.

Звісно можна ще покепкувати з того, що цілу зиму ніхто особливо не вчитувався, а дочекалися блокауту і коронавірусу, то почали уважно читати, намагаючись законодавчо закріпитися про всяк випадок на третьому, прохідному до УПЛ місці… 

Але з факту переписування турнірки, то це ви дарма, панове. Наприклад, Богдан Шуст з «Інгульця» це вже не вперше проходить, бо чотири роки тому президент і головний тренер команди, в якій він тоді грав, також переписувала турнірну таблицю.

Першу частину сезону 2015-16 років, ФК «Волинь» промчала вогняно (пригадайте, який моцний склад тоді ще був) і зацементувала перемогою у Дніпрі в грудні.

Зимувати клуб пішов на 5 місці, але особливо на стадіоні цьому не раділи, бо знали, що попереду програні декілька разів суди з «командою молодості нашою» — тим, кому заборгували майже 2 мільйони доларів.

Тому на початку 2016 року посипалися зняття очок – у першому транші зняли 12, в другому – ще 6.

І «Волинь» де-юре опинилася на передостанньому місці, коли поновився чемп у березні. Із турнірною таблицею від УПЛ не погоджувався Віталій Кварцяний, який скрізь наголошував на тому, що команда зверху, і навіть забороняв друкувати «неправильні», на його думку, таблички в офіційних програмках домашніх матчів.

До слова, якби не регулярні «списання», лучани тоді б фінішували сьомими, а не 12-ми…

Ну, а двох люблячих футбол Пап віднедавна в сучукрфуті двоє – луцький та інгулецький. І Богдан Романович Шуст вочевидь вряди годи порівнює побачене…


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024