Фани подарували «Вересові» макети сувенірної продукції

22 Травня 2020, 17:43
1404

Фанатська спільнота рівненського «Вереса» «LuckyFans» передала народному клубу макети сувенірної продукції.

Народному клубу передали готовий до запуску у виробництво макет рози «Класична», а також дизайн-макети принтів двох футболок «F.M.Queen» – «Show Must Go On» та «We Will Rock U!».

Нагадаємо, що раніше рівненський клуб затвердив правила використання бренду Народного клубу «Верес». Відповідно до них заборонили використовувати символіку в комерційних цілях, зокрема й фанатським спільнотам.

«Ці макети могли лежати у нас в архіві, але ми вирішили ними поділитися з клубом. «Верес» може виготовити продукцію, продати через фан-шоп і заробити кошти. Ми всі, і вболівальники, і футболісти, – і інвестори. Ми працюємо задля того, щоб збудувати успішний футбольний клуб. Тому дарунок макетів – це черговий невеликий внесок від спільноти «LuckyFans». Також у нас є інші цікаві макети – «RedBlack», «FCVR» тощо, які ми вже використовуємо для популяризації бренду «Вереса» в Україні та світі. Зараз в розробці іще декілька ідей», – розповідає директор ГО «Клуб вболівальників «LuckyFans» Володимир Гребьонкін.




 

Нагадаємо, що чемпіонат Другої ліги, де виступає «Верес», завершився достроково. Крім того, коронавірусом занедужав працівник адмінчастини клубу.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024