Наставники «Волині» визначилися з тим, як хотіли б дограти сезон

19 Травня 2020, 15:52
1040

Під час другої хвилі послаблення карантину, яку уряд, імовірно, оголосить днями, можна буде проводити футбольні змагання.

Українська прем’єр-ліга має відновитися 30 травня, якщо будуть сприятливі для цього умови та буде дозвіл уряду. Кінець змагань – 19 липня. Такі дати попередньо узгодили на відеоконференції за участі представників клубів УПЛ, а також керівництва ліги та УАФ.

А от у двох нижчих дивізіонах не все так однозначно. Щодо Першої ліги, де виступає луцька «Волинь», нарізі обговорюють кілька варіантів закінчення сезону.

Чотири команди («Рух», «Агробізнес», «Балкани» і «Металург») готові дограти в класичному форматі. Про це пише «Трибуна». П’ять команд, із-поміж яких лучани, мають намір шукати інші варіанти закінчення чемпіонату.

Головний тренер «Волині» Андрій Тлумак заявляє, що клуб хоче продовжити змагання й виграти турнір, а не просто вийти в УПЛ, зайнявши якесь місце.

«Вирішувати повинні УАФ та ПФЛ. Вони мають вирішувати, як це буде. Якщо і брати ці шість команд, то треба дограти ті матчі між нами, які ще не дограні. Порахувати перше і друге коло, і так визначити. Будуть і виїзні, і домашні матчі – справедливо. Але треба сідати за стіл перемовин, а не за спиною чи в кулуарах, і виходити з цієї кризи», – додає спортивний директор «Волині» Валентин Кошельник.

«Авангард» і «Кремінь» готові догравати турнір за певних умов, зокрема сприятливої епідеміологічної ситуації, а також обов’язкового тестування на коронавірус.

Ще п’ять команд Першої ліги хочуть завершити турнір уже.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024