Футзаліст із Рівненщини здобув титул чемпіона Польщі

15 Травня 2020, 13:03
1692 Джерело: Marek Łękawa Fotografia

Футзальна команда «Рекорд» (Бельсько-Бяла), за яку виступає уродженець Рівненщини Олександр Бондар, здобула титул чемпіона Польщі.

Виконком Польської федерації футболу ухвалив рішення завершити футзальний сезон. У зв’язку з пандемією коронавірусу підсумки Екстракласи-2019/20 визначили за становищем команд після 18 зіграних турів. Таким чином, чемпіоном Польщі став «Рекорд» з Бельсько-Бяла. Про це повідомляють на сайті федерації.

За «Рекорд» уже кілька років поспіль виступає уродженець Рівненщини Олександр Бондар. Разом із клубом він завойовує чемпіонський титул уже вчетверте.

Читайте також: «Є пропозиції з України, але я не проти залишитись у Польщі», – рівнянин Олександр Бондар

За підсумками нинішнього сезону ніхто не вилітає, а в наступному сезоні Екстракласи поповнять два клуби з Першої ліги, які лідирували в своїх групах на момент зупинки змагань («Лемборк» і «Гредар»). Ще одне місце можуть розіграти між командами, що зайняли другі місця («АЗС УВ Віланов» і «Берланд») за умови, якщо до 31 серпня 2020 року з'явиться можливість провести матчі плей-офф. Якщо вони не зможуть бути зіграні, рішення про кількість учасників Екстракласи ухвалюватиме федерація.

Ігри Кубка Польщі зупинили на стадії 1/2 фіналу. Якщо матчі 1/2 фіналу або Фінал чотирьох не вдасться провести до 31 серпня, Кубок Польщі-2019/20 буде вважатися нерозіграним.

 

Читайте також:

З Луцька в Слуцьк: Юрій Тетеренко розповів про білоруський футбол

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024