На стадіоні «Динамо» підпалили траву, щоб вона краще росла у наступному сезоні

11 Травня 2020, 11:33
1623

У середу, на офіційній сторінці клубу з'явився провокаційний пост, покликаний привернути увагу до важливої проблеми, «ФК «Динамо» Київ прийняв рішення випалити траву на своєму домашньому полі, аби вона краще росла у наступному сезоні.

Про це йдеться на офіційній сторінці клубу FC Dynamo Kyiv у фейсбук. 

«Ми слідуємо старій добрій традиції палити сухостій, покладаємо на цей процес великі сподівання і рекомендуємо зробити те саме на стадіонах «Олімпійський» та «Арена-Львів»
Після цих слів у вболівальників могло завмерти серце, втім далі у публікації «Динамо» розкриває свій соціальний проєкт».

 

«Правда ж маячня? Ми теж так думаємо!


 

У такий спосіб ми хочемо привернути увагу до підпалів на полях, значно більших за футбольні.

«За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, з початку року в Україні сталося понад 12 тисяч пожеж в екосистемах. Через випалювання сухостою гинуть люди, живцем згоряють тисячі тварин і знищуються кілометри площин. На думку лікарів, наслідки підпалів можуть спричиняти легеневі захворювання, яких усьому світу зараз і так вистачає».

«Ми закликаємо українців повідомляти в поліцію про випадки підпалів та відмовитися від згубної традиції для збереження життя, довкілля та здоров'я власних дітей!»

Нагадаємо, Верховна Рада під час позачергового пленарного засідання 13 квітня ухвалила законопроєкт, який передбачає посилення відповідальності за підпал трави та сухостою, а також лісів.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024