Як екснападнику «Волині» Пищуру помстилися за «гаряче» висловлювання про Україну

11 Травня 2020, 10:33
1219

Як екснападнику «Волині» Олександру Пищуру помстилися за «висер» про Україну, це було рівно 8 років тому, і це була одна з небагатьох в історії зустрічей гравців і тренерів «Волині» з вболівальниками.

Про це пише Fan-project Volyn на сторінці у фейсбук.

Зустріч з вболівальниками «прикрасив» висер нападника Олександра Пищура (одного з рекордсменів лучан за кількіст повернень у клуб — 4 камбеки, останній з яких у 36 років!).

Говорили тоді 7 травня у «Стоп-Кадрі» про те й про се і тут раптом 99-й номер ФКВЛ заявив, що йому, мовляв, «не подобається, коли вболівальники скандують «Слава Україні!».

Ці гасла для Саші виявилися недоречними, мовляв, якщо й «вигукувати їх, то не так часто, як це роблять вболівальники «Волині».

«Вы сильно кричите «Слава Украине! Героям слава! Я этого не понимаю. Лучше бы песню придумали про какую-нибудь Волынь».

Наступного дня Пищур прокинувся у холодному поті, бо знайшов у неті фотку свого «мерса» із видряпаним гаслом «Слава Україні!». Це так йому нагадали про «не подобається Слава Україні».

На фото чоловік у чорно-червоній куртці схилився над авто Пищура, дряпаючи праву передню дверку. А фотки підписали лаконічно: «Я мстю» і «І мстя моя страшна».

А «підписали» мерс Саши під час гри молодіжки «Волині» з дублем луганської «Зорі» на «Підшипнику».

Тоді аж шкода стало, що «помста» Пищуру — це всього лиш фотошоп.



 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024