Будівництво спорткомплексу на вулиці Макарова у Рівному не зупинилось

09 Травня 2020, 15:22
Спорткомлекс будівництво 1637
Спорткомлекс будівництво

Карантин вплинув на всі сфери життя, зокрема і на будівництво, також в Рівному наразі будується дві великі спортивні споруди - це стадіон «Авангард» та спорткомплекс на вулиці Макарова.

Про це пише сайт ЧаРівне.інфо.

До останнього почали виникати питання. Останні кілька тижнів на місці будівництва майже не було видимих результатів.

Під час традиційного онлайн брифінгу Рівненської ОДА перший заступник голови Сергій Подолін прокоментував стан справ на будмайданчику.

«Хід будівництва проводиться повільніше. Також нема нормального фінансування. Але графік робіт поки виконується. Якщо всі кошти, які заплановані будуть надходити, то і затримок не буде», – розповів Сергій Подолін.

Бюджет будівництва спорткомплексу складає більше 300 мільйонів гривень. 

Також ми окремо отримали коментар і від ккерівника обласного Управління молоді та спорту Віталія Ліпського.

«Вчора (6 травня) відбулося засідання комісії в Мінрегіонбуді стосовно виділення коштів на продовження будівництва. В переліку є наш спортивний об'єкт. Завтра має бути підписано постанову про виділення коштів. Почекаємо трішки. А ще на кінець травня Міністерство молоді та спорту має затвердити положення про розподіл субвенції на добудову палаців спорту. Ми там також будемо брати участь і надіємось на виділення коштів. Треба трішки почекати», – розповів Віталій Ліпський.

Читайте також: На Рівненщині збудують 8 спортивних об’єктів, які назвуть на честь місцевих спортсменів

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024