Щоб підтримувати форму, головне бажання, – тренер Олександр Кулаков. ВІДЕО

06 Травня 2020, 13:48
2346

Волинський спортсмен, а нині тренер, майстер спорту України міжнародного класу Олександр Кулаков узяв участь у програмі «Усе про спорт».

В ефірі телеканалу «Аверс», який відбувся 5 травня, тренер поділився міркуваннями про карантин, заняття вдома

«В умовах карантину спортивна спільнота переживає непрості часи, адже нас позбавляють нашої улюбленої справи, того місця, де ми проводимо більше часу, ніж дома, – спортзалу», – каже Олександр Кулаков.

Він наголошує, що спортсменам нині важко і в фінансовому, і в моральному. Крім того, в умовах обмежень потрібно зберегти мінімальний рівень підготовки, щоб пізніше не починати все з нуля.

«У бойових мистецтвах фізична підготовка – це 90% успіху. Рівень функціональної і силової підготовки треба постійно підтримувати. Зараз є багато відео з комплексами підготовки, переважно безкоштовних. Тому головне – це бажання», – наголошує тренер.

Водночас Олександр Кулаков уважає, що варто ще трішки перетерпіти, ніж звести нанівець ту роботу, яка вже була пророблена

Ще тренер розповів про особливості тренування бійців, порадив, як обрати місце для занять удома, як підтримувати власну форму в умовах обмежень.

Про це та інше дивіться у відео.

 

Читайте також:

Спорт на карантині: домашнє тренування від тренера Олександра Кулакова

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024