Рожищенський стадіон готують до нового футбольного сезону

04 Травня 2020, 17:23
1163

Ветерани футболу з Рожищенського району готують футбольне поле стадіону «Колос» до нового сезону. Разом зі своїми дітьми вони вибрали стару траву, а на її місці одразу ж заклали нове покриття.

Для роботи любителі футболу вибрали дощові дні на початку травня, аби трава скоріше прижилася. Також її поливають водою, підживлюють добривами. Про це Район.Рожище розповів депутат Рожищенської міської ради Олександр Дулюк.

«Ветерани рожищенського футболу та їх діти, футболісти ФК «Рожище», у той час, як спорт і, зокрема, футбол не фінансуються належним чином, знаходять кошти і час, щоб привести футбольне поле в належний стан. Це – організм, який хоче пити, їсти і потребує повітря. Для цього ми і провели скарифікацію газону. У цьому нам допомагали працівники районної дитячо-юнацької спортивної школи та члени громадської організації ФК «Рожище», – каже чоловік.

Олександр Дулюк запевняє, що на досягнутому зупинятися не збираються, адже за футбольним полем потрібен постійний догляд. Також він разом з товаришами сподіваються на допомогу й фінансову підтримку з боку Рожищенської райдержадміністрації та її нового очільника Сергія Шкоди.

«Надалі плануємо провести аерацію поля і задернувати рулонною травою місця, де була пошкоджена трава. Надіємося, що новий голова РДА буде брати активну участь у спортивному житті міста та району, адже в цьому напрямку дуже багато потрібно зробити. Зокрема, нарешті добудувати майданчик зі штучним покриттям, який вже три роки будується, а також зробити нарешті умови для занять легкою атлетикою, адже доріжки єдиного стадіону району. де проводилися змагання повністю зруйновані. Розуміємо, що на все це потрібні кошти, але спорт – це здоров’я нашої нації, що зараз дуже актуально», – каже обранець громади.








 

Читайте також:

На будівництво спорткомплексу в Рівному є 10 мільйонів гривень

Спортивний карантин: ковельський спорткомплекс займається благоустроєм

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024