На будівництво спорткомплексу в Рівному є 10 мільйонів гривень

30 Квітня 2020, 16:15
Макет майбутнього спорткомплексу 2140
Макет майбутнього спорткомплексу

У Рівному на Макарова зводять грандіозний спорткомплекс, який за потреби трансформуватиметься в концертний або виставковий зали – тут, окрім стаціонарних трибун, передбачене встановлення ще й розсувних трибун.

На початку року Рівненська обласна державна адміністрація (РОДА) внесла спорткомплекс у перелік об’єктів, які можуть бути профінансовані з Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР). На спорткомплекс просили 58 мільйонів гривень.

Одначе 2020 року будівництво, очевидно, буде пригальмоване, адже коштів на нього не виділили. Про це під час брифінгу щодо «Великого будівництва» на Рівненщині повідомила заступниця голови РОДА Людмила Шатковська.

«Спорткомплекс на Макарова – це об’єкт, фінансований за кошти ДФРР. Він не входить у президентську програму «Велике будівництво», у яку ввійшли ті об’єкти, які мають бути закінчені цього року. Однак, не маючи на сьогодні фінансування з державного бюджету й ДФРРу, у нас є кошти (співфінансування) з місцевого бюджету – близько 10 мільйонів гривень. З них уже виділено 4 мільйони, тож тривають роботи в межах цього фінансування», – зазначила Людмила Шатковська.

Нагадаємо: спорткомплекс на Макарова в Рівному – перехідний об’єкт, будівництво якого «розтягнуте» на кілька років. Попередня кошторисна вартість складала понад 300 мільйонів гривень. Будівництво, за умови, що кошти надходитимуть регулярно, планували завершити в 2021 році.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024