Це провал рівня підготовки, – Роман Кроль розповів, як тренуються рівненські кікбоксери

26 Квітня 2020, 16:38
3219

Спортсмени на вимушеному карантині. Хтось відпочиває, набирається сил, а рівненські кікбоксери мають графік тренувань.

Про це розповідає очільник Рівненської міської федерації кікбоксингу ВАКО Роман Кроль, – пише «ЧаРівне».

У Рівному за останні три роки почав з'являтися серйозний ринговий показник із кікбоксингу ВАКО. Міжнародні результати мають Ігор Дудник, Владислав Орел, Дмитро Леоновець, вихованці Івана Хащівського з «Ліги Чемпіонів FCLC». Посилила команду чемпіонством Кубків Європи у 2020 серед дорослих Аліна Мартинюк, також Вадим Тотовицький та «свіжий» кандидат у майстри спорту Максим Падитель із «Праджату». Утім, карантин вніс суттєві корективи в плани спортсменів.

«Карантинні заходи затвердженні на державному рівні. Це важливий крок до перемоги над пандемією, але плата за це – детренований стан, із якого доведеться виходити до двох місяців. І які б не були прописані тренувальні програми для занять удома – це провалля рівня міжнародної підготовки. Такі реалії», – каже Роман Кроль.

Наразі всі змагання скасовані чи перенесені. Рівненські кікбоксери, якщо будуть сприятливі епідеміологічні умови, планують у жовтні відвідати Чемпіонат Європи по дорослих боях» та у листопаді Чемпіонат Світу серед юнаків та юніорів.

«Акцент уваги нашої команди – дистанційна підготовка. Наші вихованці ізольовані в лісових масивах, де нема скупчення людей. Прописана програма для роботи. Хоч би так. Головне, не дозволити впасти збірникам в детреновану фазу. Процес адаптований відповідно до умов сьогодення. Академія рефері проводить вебінари по правилам рингових дисциплін. Також зайняті науково-методичною роботою», – додає пан Роман.

Керівник Рівненської міської федерації кікбоксингу каже, що в Рівному проводитимуть різноманітні спортивні заходи. Однак на все впливатиме як епідеміологічна, так і фінансова ситуація в країні.

До речі, у Рівному створять Зал слави кікбоксингу

 

Читайте також:

Нові хобі й вареники з сиром: чемпіонка Ірина Климець проводить карантин у Луцьку

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024