Нові хобі й вареники з сиром: чемпіонка Ірина Климець проводить карантин у Луцьку

25 Квітня 2020, 10:58
Ірина Климець 1648
Ірина Климець

Олімпійська надія Волині, метальниця молота Ірина Климець проводить карантин у Луцьку з близькими.

Ірина Климець дотримується всіх карантинних вимог, на вулиці носить маску й окуляри, але не забуває про спорт. Про це пише «Суспільне»

Метальниця розповідає, що дізналася про рішення перенести Олімпіаду на рік через епідемію Covid-19 в Анталії на тренуваннях збірної України.

 «Розчарування було, адже ми готувалися, адже це був основний старт сезону, ми налаштовувалися. На наступний день я прокинулася і зрозуміла, що я молода, поговорили з тренерами і зрозуміли, що рік переносу дасть мені змогу ще краще підготуватись до Ігор. Удосконалитися і тактично і фізично краще підготовку зробити. Отож, мрія про медаль Олімпіади відкладена, але не скасована», – каже Ірина.

Читайте також: Офіційно визначили нові дати проведення Олімпійських ігор у Токіо

Зараз, розповідає спортсменка, уперше за останні роки має можливість багато часу проводити із рідними. Під час карантину, говорить дівчина, у неї з’явилося декілька нових хобі.

Ірина Климець на карантині
Ірина Климець на карантині

 

«Закінчила вишивати Ікону бісером, читаю книжки. Я займаюся кулінарією. В інстаграмі можна побачити. Дуже люблю молочні продукти. Сири, молоко, млинці і сирники. Стандартно у мене на сніданок це все дуже часто можна побачити. Також робила вареники із сиром», – ділиться Ірина Климець.

Нагадаємо, що головний тренер «Волині» Андрій Тлумак сказав, що головним суперником луцької команди буде коронавірус.

 

Читайте також:

Важко перебувати в чотирьох стінах, – родина рівненських олімпійців про карантин

Луцька велосипедистка Яна Беломоіна ізолювалася в Словаччині

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024