Перша ліга: «Волинь» – у десятці за кількістю підписників у соцмережах

22 Квітня 2020, 13:33
878

Уболівальницька спільнота футбольних клубів гуртується не тільки на матчах улюблених клубів, а й у тематичних спільнотах, зокрема в соцмережах. 

Перша ліга останнім часом виглядає цікавіше, ніж УПЛ: «Прикарпаття», «Минай», «Інгулець», «Металіст», «Агробізнес», «Волинь», «Чорноморець», «Рух»: кожен із цих клубів уже зараз готовий запалювати у найвищому українському чемпіонаті. Про це йдеться на ютуб-каналі Трендець.

Спорт на Районі пропонує переглянути список футбольних клубів Першої ліги й кількість їхніх підписників у соціальних мережах.

Фейсбук об'єднав всі основні функції інших соцмереж - тут відео і фото, посилання на клубний сайт і новини з життя команди, опитування і конкурси. Стрімко набирає популярності Інстаграм – жанр коротких історій, фото і відео, анонси матчів, стартові склади, оперативні повідомлення з місця подій.

На відеосервісі Ютуб організовують онлайн-трансляції домашніх матчів, вантажать мультимедійний контент - відеоогляди, післяматчеві прес-конференції тощо.

А от Твіттер і Телеграм не мають такої великої популярності, тож їх до уваги ми не брали.

Варто відзначити, що більшість клубів Першої ліги суттєво долали за останніх два сезони. Лідером у соціальних мережах є харківський «Металіст 1925», який має більше 48 тисяч підписників у фейсбуці та ютуб-каналі, та в інстаграм.

Окремо варто відзначити «Інгулець», який насамперед завдяки історичному виходу у фінал Кубка України фактично у 10 разів збільшив свою аудиторію за короткий проміжок часу.

Футбольний клуб «Волинь» замикає першу десятку маючи в активі майже 10 тисяч підписників в різних соціальних мережах. Найменша кількість у ФК «Черкащина-Академія» всього 664 підписники.


Читайте такожВідомий блогер поспілкувався з тренером Андрієм Тлумаком: про проблеми після карантину, завдання та трансфери
 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024