Футбол, кіно і власний будинок – про що розповів головний тренер «Вереса» під час пресконференції онлайн

25 Квітня 2020, 12:33
1228

Облаштуванням власного будинку неподалік Львова під час карантину займається головний тренер рівненського «Вереса» Юрій Вірт, про це і не лише наставник рівнян розповів під час онлайн-конференції, організованої клубною прес-службою.

Про це йдеться на каналі ютуб НК «Верес» - пише ЧаРівне.

Отож кілька фрагментів до вашої уваги. 

Дивлюсь футбол та кіно. Щодо роботи з командою, то тренер не приховує: можливості дистанційно контролювати гравців не має, а тому розраховує на їхній професіоналізм.

«Зі всіма футболістами спілкуюся, вірю, що хлопці професіонали і знаходять місце і час, щоб підтримати фізичні якості. Думаю, вони розуміють, що коли знімуть карантин, нам одразу треба буде включатися, а це їхнє здоров’я... Сподіваюся, що нам дадуть мінімум три тижні на підготовку. Якщо менше - буде багато травм. У нашому складі зараз 23 футболісти, цього достатньо на 10 ігор, щоб виконати завдання. Головне - без травм», – розповідає тренер.

Думаю, в найкращому випадку усе почнеться у червні. І тут виникає інше питання. У нас у футболістів та тренерського штабу контракти по 15 червня.

А якщо футболіст не захоче підписувати новий контракт? Уявімо, що 3-4 провідних футболісти не захочуть підписувати контракти.

Вважаю, що ПФЛ має якось на це реагувати... Яким буде розвиток подій - можна лише гадати. Щось буде зрозуміло, коли нам дадуть календар.

Наприклад, у Шотландії другу лігу закінчили достроково, Франція та Іспанія теж хочуть другу лігу вже завершити. Але, як на мене, усе має вирішуватися не у кабінетах, а на футбольному полі...

Нагадаємо, що перед третім колом чемпіонату рівненський «Верес» у групі А другої ліги посідає третє місце після тернопільської «Ниви» та житомирського «Полісся».

А згідно з регламентом, путівку до першої ліги, а саме таке завдання стоїть перед «Вересом», здобувають перша та друга команди групи.

Саме тому для Юрія Вірта важливо, щоб третє коло таки провели. Тим більше, що у зимове міжсезоння у «Верес» запросили кількох сильних виконавців, а збори команда провела у Туреччині, де в п’яти матчах жодного разу не програла.

Детальні можна переглянути у відео записі.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024