Юрій Вірт про карантинні будні рівненського «Вереса»

07 Квітня 2020, 14:22
тренер НК Верес Юрій Вірт 1510
тренер НК Верес Юрій Вірт

З 6 квітня в Україні карантин став ще жорсткішим, всі спортивні змагання або відмінились, або перенеслись або ж завершились достроково, нині рівненський «Верес» чекає продовження сезону.

Про це йдеться на сайті  ЧаРівне.інфо

 Головний тренер комнди Юрій Вірт розповів про стан справ та моральний дух в клубі. 

«Всі футболісти, тренерський штаб та працівники знаходяться зараз на карантині, вдома. 5 квітня у нас була спільна розмова з усіма хлопцями та керівництвом клубу. Вирішували внутрішні питання. Стосовно фізичної форми, то всі хлопці професіонали.

Їм дуже важко. Наразі всі спортзали і майданчики закриті. Тому футболісти в домашніх умовах шукають можливості для хоч якоїсь роботи. Фактично ніяких завдань немає, бо важко зараз усім, не тільки нам. Ми не команда Прем'єр-ліги, що можемо собі дозволити всім купити велотренажери і тому подібне».

– Фактично зимові збори нівелювалися. Якісь збори ще ж будуть необхідні. Є думки з цього приводу?

Всі чекають продовження сезону. Думаю, карантин ще буде тривати чимало часу. Тому багато моментів залежатиме і від Професіональної футбольної ліги.

Скільки нам дадуть часу на підготовку. Час втрачено і нам потрібно буде мінімум три тижні на якісь збори перед продовженням Чемпіонату. Це було б дуже добре. Це не відпустка для хлопців.

Бо в ній футболісти всерівно вдома відвідують і басейни, і зали і бігають. Тому, як все буде, зараз сказати важко.

– Як настрій у футболістів?

Ми всі ставимося до ситуації з розумінням. Хвороба прийшла на нашу землю і ми повинні берегти і себе і своїх близьких і наших вболівальників. Є і переживання.

Дуже хочемо, щоб швидше це все закінчилося, але це залежить вже від людей. Футболісти дуже хочуть грати. Настрій в команді позитивний і з нетерпінням чекаємо, коли повернемось до своєї роботи.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024